Kauwbare vos pluche dier 87aa0330980ddad2f9e66f: 25cm
Vos, om op te eten – knuffel
-10%korting met de code DCG10 tot 01/05/2023

Vos, om op te eten – knuffel

14,90 

De chewy fox knuffel is zo schattig! Met zijn leuke oortjes en slappe armen en benen is hij echt om op te eten! Een nieuwe vriend waar uw kindaltijd op kan rekenen!

Deze kleine, goedgevormde knuffel vos is perfect om te knuffelen en te grijpen! Het is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal, en heeft een ideaal formaat. Het is ook gemakkelijk schoon te maken en te repareren.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Netherlands, België en Zwitserland
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
100% veilige betaling

witte decoratie ster
Kauwbare vos pluche dier 87aa0330980ddad2f9e66f: 25cm

knuffel altijd klaar om te feesten!

Maak je klaar, de knuffel vos chewy gaatlos! Hij houdt ervan om rond te rennen, de wereld te ontdekken en het liefste speelt hij verstoppertje met kinderen! De knuffel vos is een zachte stoffen knuffel in de vorm van een vos die wordt geleverd met een boekje met verhaaltjes en liedjes in het Frans. Kinderen kunnen met plezier met de vos spelen terwijl u voorleest of de liedjes zingt. Dit speelgoed is perfect voor kinderen die van dieren en verhalen houden.

Een slim dier

De vos is een sluw dier dat met veel situaties kan omgaan en een echt aanpassingsvermogen heeft. Maar het is vooral een heel schattig dier.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

25cm

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe