-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Grote lichtblaw blauwe walvis – knuffel

19,90 49,90 

Deze schattige blauwe walvis knuffel zal een geweldige vriend zijn voor uw kind. Deze prachtige knuffel is ideaal om de kamer van uw baby te versieren. Het is ook een vriendje waar uw kind de hele dag mee kan spelen. Met zijn superzachte vacht belooft deze schattige walvis knuffel warme en troostende knuffels in tijden van groot verdriet.

De grote blauwe walvis knuffel is een jnuffel in de vorm van een gigantische blauwe walvis. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt zeer zacht aan. Het grote formaat maakt het perfect voor kinderen die van blauwe walvissen houden.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Blauwe Reuzenwalvis Pluche Dier Materiaal: Katoen

Blauwe walvis, een zacht knuffelbeest

Dit ultrazachte blauwe walvis knuffelbeest is echt heel knuffelbaar. Zijn onschuldige uiterlijk is een garantie voor veiligheid. De blauwe kleur brengt uw kind comfort en rust. En door het grote formaat van dit walvisknuffel kan het als kussen worden gebruikt.
De blauwe reuzenwalvis is een heel schattige knuffel die perfect is voor kinderen en volwassenen. Hij is zeer zacht en knuffelbaar, waardoor hij perfect is om mee te knuffelen en te spelen. Deze knuffel is 100 cm lang. De blauwe reuzenwalvis is een geweldig cadeau voor elke gelegenheid.

Het zeemonster

De onschuldige walvis is een bekend gezicht, zowel vanwege zijn buitenproportionele fysieke verschijning als vanwege de zeewereld waartoe hij behoort. Hij komt voor in vele verhalen en legenden..

Mijn Knuffel

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe