Reuze Haai Pluche Walvis Pluche Dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 100cm|15cm|45cm|60cm|80cm
Grote haai knuffel – knuffel
14,90 49,90  Select options
-10%korting met de code DCM10 tot 01/06/2023

Grote haai knuffel – knuffel

14,90 49,90 

Deze haai is verkrijgbaar in verschillende maten. Een kleine of een grote knuffel voor uw kind.

Dit is een heel bijzonder soort vis. De haai is zo groot en spannend. Hij is ook goed en betrouwbaar.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Netherlands, België en Zwitserland
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Reuze Haai Pluche Walvis Pluche Dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 100cm|15cm|45cm|60cm|80cm

De reuzenhaai!

Deze reuzenknuffel is zeer zacht. Wees niet bang, hij bijt niet! Een zeer realistische knuffel die ook wel eens de speelgoedkist zou kunnen gaan regeren.
Het haaienknuffel is gemaakt van 100% polyester. De knuffel heeft de vorm van een haai en is blauw van kleur. Hij is perfect voor elk kind dat van dieren houdt!

Op reis naar de zeebodem

Klim op zijn rug en sluit je ogen, je wordt onmiddellijk vervoerd naar de kalme en rustgevende omgeving van de oceaanbodem, gesust door het gezang van de walvissen.
Het is perfect voor beginnende ontdekkingsreizigers en dierenliefhebbers.

Mijn Knuffel

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans