-10%Code SD10 tot 08/07/2024

Reuze Orka pluche – knuffel

Dompel jezelf onder in de wereld van zeedieren door deze schattige orka pluche te adopteren. Dit is een heel mooi kledingstuk dat u kunt gebruiken om uw eigen kleding te maken. Met behulp van een dik kleed, een witte buik en een witte vlekken kunt u het beste niet gezien worden. Dit tapijt is ideaal om te gebruiken als bedekking en als beschermlaag, en biedt bovendien een hoge mate van bescherming dankzij de hoge sterkte van de stof.
De vloer is gemaakt van hoogwaardige materialen en kan voor vele doeleinden worden gebruikt. Kinderen kunnen zelfstandig genieten van de overhead mee en de vele activiteiten die ze kunnen doen. Orka’s zijn slim ontworpen en kinderen kunnen met dit speelgoed veel leren.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Reuze Orka Pluche Walvis Pluche Dieren Materiaal: Katoen

Killer walvis pluche

Deze reusachtige orka is een geschenk dat een glimlach op het gezicht van een kind of tiener zal toveren. Het is een metgezel waarmee u graag tijd zult doorbrengen. Deze orka pluche knuffel zal u bevrijden van eenzaamheid en u altijd tederheid geven. De reuze orka pluche is een zeer zachte en knuffelbare pluche knuffel. Zijn imposante omvang zal een sensatie zijn bij kinderen. Orka’s zijn zeer vriendelijke en nieuwsgierige zeezoogdieren. Kleine jongens en meisjes zullen dol zijn op deze reusachtige orka-pluche.

"Het zeemonster

De onschuldige walvis is een bekend gezicht, zowel vanwege zijn buitenproportionele fysieke verschijning als vanwege de zeewereld waartoe hij behoort. Hij komt voor in vele verhalen en legenden..
Mijn Knuffel

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe