-10%korting met de code DCN10 tot 01/01/2024

Witte eenhoorn walvis pluche – knuffel

14,90 

U moet moeite doen om deze praktische pluche eenhoornwalvis te gebruiken op het gebied van de zee. Dit is een zeer fijne pluis die een goed temperament heeft en gemakkelijk te hanteren is met zijn fijne glazuur en zijn fijne korrel. Met veel zorg en liefde kunnen deze fijne huiden een soort troost zijn. Het is ook een mooie decoratie voor het huis.
De witte eenhoornvis is een praktisch instrument voor wie het verschil wil maken. Met uw goede gevoel voor humor kunt u deze praktijk in huis houden.

Haar sterke stem is heel duidelijk, en ze is een grote hulp voor ons in onze tijd van nood. Het grote formaat maakt hem perfect voor gebruik op de bank of in bed, en u kunt hem altijd als reserve gebruiken zolang u wilt!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Witte Eenhoorn Pluche Walvis Pluche Dieren Materiaal: Katoen

Zeer mooie pluche eenhoorn walvis

Deze eenhoorn walvis pluche is een droom metgezel voor elk kind. Het is een schattig vriendje waar uw kind heerlijk mee kan spelen. Het is zo zacht dat uw kleine meid of jongen er nooit genoeg van zal krijgen om het te knuffelen. De witte eenhoornvis is een prachtig zeedier dat iedereen betovert die de kans krijgt hem te zien. Met zijn zachte en aaibare pluche kunt u deze pracht in huis halen en genieten van zijn rustgevende aanwezigheid wanneer u maar wilt.

"Het zeemonster

De onschuldige walvis is een bekend gezicht, zowel vanwege zijn buitenproportionele fysieke verschijning als vanwege de zeewereld waartoe hij behoort. Hij komt voor in vele verhalen en legenden..
Mijn Knuffel

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe