-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Groene eenhoorn walvis pluche – knuffel

14,90 

Dit is een geweldige manier om uw kind een goed gevoel te geven! Dit grote, mooie dier is erg leuk. Het is een goed idee om hun dikke huid en hun mooie haar te behouden. Deze grote tuinmeubelen zijn ook zeer stijlvol. Wij willen ervoor zorgen dat het gemakkelijk te hanteren is en dat het een goed en sterk vat is.
Een zeer grote, overzichtelijke, veilige en aangename plek voor kinderen! Deze platte walnoot is gemaakt van een dikke, zware kruk met een zeer goede grip. De vele details, zoals de grote ramen en manieren, maken van deze kindertuin een heerlijke plek om te zijn. Kinderen zullen kunnen genieten en spelen met deze grote tuintafel, die ook een geweldig cadeau is!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Witte Eenhoorn Pluche Walvis Pluche Dieren Materiaal: Katoen

Schattige pluche eenhoorn walvis

Deze groene eenhoorn walvis pluche om uw onderwater pluche collectie compleet te maken. Het is perfect als speelgoed en metgezel voor uw kind. Deze groene eenhoornpluche kan ook worden gebruikt als decoratie voor kinderkamers. Breng uw kind in de ban van deze groene eenhoorn-pluche walvis! Dit pluche is rekbaar en kan worden gebruikt voor allerlei spelletjes, van zacht tot ruw.

"Het zeemonster

De onschuldige walvis is een bekend gezicht, zowel vanwege zijn buitenproportionele fysieke verschijning als vanwege de zeewereld waartoe hij behoort. Hij komt voor in vele verhalen en legenden..
Mijn Knuffel

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Groen

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe