-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Blaw Dumbo de olifant pluche – knuffel

19,90 44,90 

Deze praktische pluche stelt Dumbo de olifant voor. De kleine vogel met de grote mond waar hij kan leven. Deze Disney-held is de nieuwe beste vriend van uw kind. Dumbo is een leuke en vriendelijke speeltuin waar kinderen kunnen spelen.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Dumbo de Olifant Pluche Disney Pluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 25cm|35cm|45cm|55cm

Dumbo

De circusster in uw huis voor het plezier van uw kind. Laat ze wegvliegen naar prachtige avonturen. Uw kind zal het heerlijk vinden om tegen deze zachte en knuffelbare pluche aan te kruipen, die ook een geweldige decoratie is voor hun kamer. Dumbo is een schattige pluchen knuffel voor kinderen, perfect om mee te knuffelen en te spelen. Dumbo is erg zacht en knuffelbaar, waardoor het een geweldige metgezel is voor uw kleintje. Hij is ook duurzaam en goed gemaakt, zodat u er zeker van kunt zijn dat hij vele uren speelplezier zal hebben.

Ontdek onze collectie Disney-pluche

Ontdek onze collectie knuffels met uw favoriete stripheld: De leeuwenkoning, de kleine zeemeermin, lilo en stich, mickey, de sneeuwkoningin en vele anderen. Ontdek al onze Disney-pluche op onze website.

Disney pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans