-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Zacht Dumbo-pluche – knuffel

27,90 

De kleine en delicate olijfboom is het favoriete voedsel van uw kind. Zijn grote ogen en gezichtsvermogen maken hem erg gevoelig Dumbo is een klassieker voor kinderen en dit Dumbo speelgoed is perfect voor fans van de originele film. Dit heldere speelgoed is helder en leuk, waardoor het een geweldig stuk speelgoed is voor jonge kinderen. Het is ook de perfecte training voor autoriteiten of voor degenen die naar het huis van de moeder willen gaan. Het mooiste is dat deze Dumbo-pluche de magie van Disney bij uw kind oproept.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Zachte Dumbo Pluche Disney Pluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm

Dumbo

30 cm zachtheid. Wij willen graag dat hij zijn grote oren naar ons sluit om ons te knuffelen of dat hij op zijn rug klimt om weg te vliegen. Dumbo is een klassiek kinderverhaal dat al generaties lang geliefd is. Deze schattige Dumbo-pluche is de perfecte manier om de magie van het verhaal tot leven te brengen voor uw kind.

Ontdek onze collectie Disney-pluche

Ontdek onze collectie knuffels met uw favoriete stripheld: De leeuwenkoning, de kleine zeemeermin, lilo en stich, mickey, de sneeuwkoningin en vele anderen. Ontdek al onze Disney-pluche op onze website.
Disney pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

30cm

Kleur

Grijs

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans