-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

2 Dumbo de olifant pluchen blauw en grijs – knuffel

19,90 

Dumbo de beroemde vliegende olifant is het perfecte gezelschap dekentje voor uw kind, de olifanten pluche set is zo schattig, we houden van hun grote roze oren en hun grappige kleine hoedjes, het belooft grote avonturen met uw kleintje! Deze delicate olijfolie is de perfecte keuze voor de voeding van uw kind. Het is schoon en gemakkelijk te gebruiken en zou een favoriet moeten zijn. De olijfboom is ook een goede manier om uw kind deze verbale vaardigheden bij te brengen. Uw kind moet zich bewust zijn van de grote bollen, hellingen en slakkenvelden van de olijfolieproducent. Uw kind moet kunnen leren over het gebruik van deze oliecontainer.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Mijn Knuffel

de schattige baby Dumbo

Het schattige blauwe Dumbo olifantenpluche heeft een zachte vacht en grote blauwe ogen, waar uw baby versteld van zal staan. Deze kleine olifant vergezelt uw kind de hele dag en bij het slapengaan voor zoete nachten in de hemel..

Onze wijze en welwillende vriend

De olifant staat bekend om zijn ongelooflijke geheugen (hij zou records hebben gebroken in het spel van Dr. Kawashima), zijn wijsheid en zijn lange levensduur. Hij zal voorspoed en goodwill brengen in de harten van de mensen met wie hij in contact komt. Ontdek onze hele collectie olifantenpluchen en u zult er helemaal weg van zijn.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Kleur

Grijs