-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Simba als Nala knuffelt – knuffel

36,90 

Een set van drie specials met de favoriete kinderfiguren. Simba en Nala, de twee stereotypen van The Lion King. Twee keer zoveel avonturen met deze twee nieuwe metgezellen van de savanne. Het feit dat Simba en Nala zo dicht bij elkaar staan, is de beste manier om ervoor te zorgen dat uw geliefden weten waar ze aan beginnen. Ze zijn heel voorzichtig en weten dat ze niet meer uit het spel kunnen halen. Zij hebben hun eigen unieke manieren om hun kinderen te helpen leren en groeien. Simba is een heel braaf kind dat altijd moet opletten wat ze doet, want Nala is een goede en zorgzame vriendin die er altijd voor haar is.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Simba en Nala Pluche Disney Lion King Pluche a7796c561c033735a2eb6c: Geel|Oranje

Simba en Nala

Simba en Nala zijn twee onafscheidelijke leeuwenwelpjes. Zij worden de nieuwe beste vriend van uw kind en de koning van het spel. Met zijn schattige gezicht en zachte vacht zal de Simba en Nala pluche zeker de nieuwe beste vriend van uw kind worden.

Ontdek onze collectie Disney-pluche

Ontdek onze collectie knuffels met uw favoriete stripheld: De leeuwenkoning, de kleine zeemeermin, lilo en stich, mickey, de sneeuwkoningin en vele anderen. Ontdek al onze Disney-pluche op onze website.
Disney pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Geel, Orange

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

2-15 ans

Taille

26cm