-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Mickey Mouse – reuzenknuffel

19,90 59,90 

Deze knuffel is de beroemde Mickey Mouse. Een karakter waar iedereen van houdt. De nieuwe metgezel van uw kind voor momenten vol spelletjes en zachtheid. Mickey Mouse is al generaties lang een favoriet bij kinderen. Deze schattige pluche knuffel is perfect om mee te knuffelen en zal een dierbare herinnering worden. Mickey is gemaakt van zacht en knuffelbaar materiaal en brengt zeker een glimlach op het gezicht van je kleintje. Mickey zal zeker de beste vriend van je kind worden die dol zal zijn op zijn zachte en knuffelige lichaam.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Mickey Mouse pluche reuze Mickey Mouse pluche Disney 87aa0330980ddad2f9e66f: 100cm|30cm|40cm|50cm|70cm

Mickey Mouse

Het iconische Disney-karakter, het muisje waar iedereen van houdt. Een knuffel speeltje dat uw kind een magische tijd zal bezorgen. Mickey heeft precies het juiste formaat voor kleine handjes om vast te pakken. Zijn felrode korte broek en opvallende gele schoenen zijn onmiddellijk herkenbaar en toveren zeker een glimlach op het gezicht van uw kind.

Ontdek onze collectie Disney-knuffels

Ontdek onze collectie knuffels met uw favoriete striphelden: De leeuwenkoning, de kleine zeemeermin, Lilo en Stitch, Mickey Mouse, Elsa uit Frozen en vele anderen. Ontdek al ons Disney pluche speelgoed op onze website. Mickey Mouse is gemaakt van hoogwaardige materialen en is gebouwd om lang mee te gaan. Hij zal voor vele jaren een integraal deel van uw gezin zijn.

Disney pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren