-10%korting met de code LOV10 tot 29/02/2024

Mickey Mouse pluche sleutelhanger – knuffel

14,90 

Zijn vriend Mickey Mouse is een goede vriend als sleutelhanger. Hij is heel goed in wat hij doet, dankzij zijn persoonlijkheid en zijn karakter Dankzij onze kit kunnen wij uw favoriete recepties verzorgen. Deze Mickey-sleutelhanger, met zijn sterke en levendige karakter, is de nieuwe beste vriend van uw kind. Bevestigd aan een stevige sleutelhanger is hij altijd klaar om mee te nemen, waar uw kind ook heen gaat. Neem haar mee op autoritten, naar het park, of waar de verbeelding van uw soort haar ook heen brengt. De Mickey pluche sleutelhanger is ook een geweldig cadeau voor bezoeken, evenementen en andere speciale gelegenheden.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Mickey Pluche Sleutelhanger Mickey Pluche Disney 87aa0330980ddad2f9e66f: 12cm

Mickey Mouse

Het huis waar de dol is, wordt op een zeer sjofele, zippige manier gevormd. Mickey zal er altijd voor u zijn, hangend op een stapel of op de vloer. Deze kleine, welgevormde slee is perfect voor de haan of stapel van uw soort.

Ontdek onze collectie Disney-pluche

U vindt onze collectie speelgoed met uw favoriete strips: het Leuwen schilderij, het kleine meisje, lilo en stich, mickey, het sneeuw schilderij en nog veel meer. Bezoek onze Disney-website voor meer informatie.
Disney pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

12cm

Kleur

Zwart

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

1-15 ans