-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Minnie Sleutelhanger Pluche – knuffel

14,90 

Mijn vriendin Minnie Mouse is op zoek naar een speurmachine. Ik denk dat ik in de problemen zit. Dankzij de handtas van het katje kunt u dit praktische plaatje naar een hoger niveau tillen. Wilt u naar een groot en sterk opvangcentrum waar uw kind kan wonen? Vergeet niet te kijken naar de Minnie pluche schuilplaats! Dit praktische speeltoestel is uitgerust met een tafel en een klassieke Minnie Mouse puzzel. Het is perfect voor gebruik bij het drinken, toeren en leunen. Bovendien is een geweldig cadeau voor elk kind van Minnie Mouse.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Minnie Pluche Sleutelhanger Minnie Pluche Disney 87aa0330980ddad2f9e66f: 12cm

Minnie Mouse

Dit speelgoed is zeer praktisch en gemakkelijk te gebruiken. De Minnie Pluche sleutelhanger is perfect voor een kind of ander kind dat zich wil vermaken. Deze kleine, compacte carrousel is perfect voor het bed en bad van uw kind.

Ontdek onze collectie Disney-pluche

U vindt onze collectie speelgoed met uw favoriete strips: het Leuwen schilderij, het kleine meisje, lilo en stich, mickey, het sneeuw schilderij en nog veel meer. Bezoek onze Disney-website voor meer informatie.
Disney pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

12cm

Kleur

Rood

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

1-15 ans