-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Slapende Minnie pluche – knuffel

27,90 

Een schattige pluche van onze vriendin Minnie de muis, die al lekker ligt te slapen. Uw kind zal graag dutten met zijn nieuwe Minnie-pluche.

Dit is voor mij de beste manier om een goed idee te krijgen. Minnie is een grote vriendin van mij en de nieuwe beste vriendin van mijn kind.

Met goed materiaal is Minnie een geweldige lerares voor alle leeftijden. Uw kind kan de belangrijkste details zien, zoals Minnie’s beroemde streep. Dit is een geweldige manier om het leven van uw kind aangenamer te maken. Geen zorgen, u kunt nog steeds genieten van uw Minnie-pluche!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Slapende Minnie Pluche Disney a7796c561c033735a2eb6c: Rood

Minnie Mouse

We gaan naar Minnie’s huis en we gaan naar het platteland. Er is geen probleem meer met dit praktische sanitair. Uw kind zal graag met Minnie spelen. Vergeet uw Minnie-pop niet!

Ontdek onze collectie Disney-pluche

Ontdek onze collectie specials met uw favoriete strips: De Leeuwenkoning, De Kleine Zeemeermin, Lilo en Stich, Mickey, De Sneeuwkoningin en nog veel meer. Bekijk onze Disney-pluche op onze website.
Disney pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Rood

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

0-12 mois

Size

15cm