-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Grote slaapsteek pluche – knuffel

39,90 

Een groot en zeer belangrijk kledingstuk van een van onze vrienden, de goedmoedige Stitch, die nu onderweg is. Dit is ook een speciaal voorwerp dat kan worden gebruikt omdat het zo groot en glad is. Een korte aanloop van 50 cm voor fantastische wandelingen.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

Zoete dromen met de slaapsteek

Hoeveel beter is het voor uw baby om in een draagdoek te zitten dan in een slobberbak? Uw kind zal er veel moeite en plezier mee hebben. Het feit dat deze kinderopvang zo populair is, maakt het voor hem een goed idee om een baby te krijgen. Hij kan het als speelgoed gebruiken. Uw baby zal comfortabel en gelukkig zijn. Hij moet voor zichzelf kunnen zorgen. Uw kind kan ook bang zijn om klappen te krijgen. De kleine vriendschappen zullen hem liefde en een gevoel van veiligheid geven. Hun gezichten moeten sterk zijn! Een Stitch-pluche voor het beste van het beste Is uw kind of vriend fan van Lilo & Stitch? Dit is normaal! Dit is een van de populairste films voor kinderen. En als u een goed idee hebt van wat u wilt doen, kunt u het echt waarmaken. Met deze grote Stitch-pluche van ongeveer 50 cm kan uw kind een gat in de stof maken. Ze zullen zich kunnen amuseren en tegelijkertijd genieten. Dit geeft papa of mama de kans om veel dingen in huis te doen. Met deze Disney Stitch op uw netvlies kunt u steeds meer leren. Een gigantische pluche steek voor een geslaagde Disney-decoratie Wilt u een Disney-speeltje maken voor uw baby? Met deze praktische, slanke Stitch pluche kunt u uw huis inrichten. Herbruikbaar en charmant, het is perfect voor een originele Disney film decoratie. Laat dit laken met het prachtige Disney-personage op het bed van uw kind of dochter liggen, zodat de decoratie een bijzonder en aantrekkelijk kenmerk wordt. U kunt deze felgekleurde stof altijd gebruiken om uw kamer te versieren. Het is perfect voor iedereen die een goed decoratief object wil maken. Sleeping Stitch Pluche: het perfecte geschenk Heeft u een vriend of familielid die fan is van de Lilo & Stitch-serie? Deze slanke steekpluche is een geweldig cadeau voor uw vrienden. Deze prachtige foto moet in het donker gezien worden! Deze blauwe Disney-pluche is niet alleen helder en glanzend, maar ook origineel. De grote vorm maakt hem geschikt voor zowel kinderen als volwassenen, hoewel hij geschikt is voor kinderen van 0 tot 15 jaar. De matras zorgt voor comfort en gemak. Het is veilig en gemakkelijk te gebruiken. Uw kind zal blij zijn als het aan het licht wordt blootgesteld. Deze witte harige Stitch wordt zijn nieuwe beste vriend! Maar waar haalt hij het geld vandaan?

Ontdek onze collectie Disney-pluche

U vindt onze collectie speelgoed met uw favoriete strips: het Leuwen schilderij, het kleine meisje, lilo en stich, mickey, het sneeuw schilderij en nog veel meer. Bezoek onze Disney-website voor meer informatie.
Disney pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

0-15 ans

Taille

40-50cm