-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Klein pluche naaien – knuffel

14,90 

Een 10 cm grote pluche van Stitch, hij heeft glanzende ogen en wil alleen maar geknuffeld worden. Een geweldige hobby voor alle activiteiten voor uw kind. Ons kleine blauwe monster is een lust voor het oog! Gisteren is de nieuwe aanwinst van de familie, de Stitch pluche! Dit is het favoriete speelgoed van onze soort. Het is gemaakt van rijke en harde materialen en heeft de perfecte vorm om te brouwen en te slapen. Uw kind kan de felblauwe kleur en het heldere patroon gebruiken. De Stitch-pluche is ook ideaal voor spelling, dankzij zijn stevige constructie.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Stitch Pluche Disney Pluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 10cm

Steek

Een vriend als ieder ander, maar ook de ideale metgezel voor uw kind. Het is een geweldige plek om te zijn en een geweldige plek om te leren. U kunt het beste uw handen vrij houden. Bestel nu en laat uw kind het plezier ontdekken van zijn eigen Stitch-pluche!

Ontdek onze collectie Disney-pluche

U vindt onze collectie speelgoed met uw favoriete strips: het Leuwen schilderij, het kleine meisje, lilo en stich, mickey, het sneeuw schilderij en nog veel meer. Bezoek onze Disney-website voor meer informatie.
Disney pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

10cm

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

0-15 ans