-10%Code SD10 tot 08/07/2024

Baby Yoda pluche sleutelhanger – knuffel

19,90 

Een schattige pluche sleutelhanger van Baby Yoda met zijn kleine vacht. Dit is een geweldige manier om uw Star Wars en Mandalorian passies tot leven te brengen zonder erover te hoeven praten. Deze lichte, zware, kleine sleutelhanger is perfect voor wie over Star Wars wil leren en zijn eigen sleutels wil hebben. Het materiaal waarvan deze set is gemaakt, is zeer goed, dus hij gaat erg lang mee. Dankzij de handigheid kunt u ze gemakkelijk gebruiken op een tapijt of handgereedschap. Daarom moet u een Baby Yoda sleutelhanger gebruiken!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Baby Yoda Pluche Sleutelhanger Baby Yoda Pluche Disney Pluche Star Wars a7796c561c033735a2eb6c: Bruin

Baby Yoda sleutelhanger

Neem de kracht met je mee naar elk sterrenstelsel met deze schattige en knuffelbare Baby Yoda sleutelhanger. De Baby Yoda pluche sleutelhanger brengt zeker een glimlach op het gezicht van elk kind en zal jarenlang gekoesterd worden. Bestel uw Baby Yoda pluche sleutelhanger vandaag nog!

Star Wars pluche collectie

Ontdek onze gehele collectie Star Wars pluche. Wat is het beste cadeau voor een fan van de Star Wars saga? Een Yoga-pluche of een Darth Vader-pluche… de keuze is aan u. “De donkere kant van de kracht, vreest gij” zou Yoda zeggen. Ontdek de hele collectie Star Wars pluche op onze shop.
Star Wars pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Bruin

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

0-15 ans

Taille

15cm