-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Chewbacca pluche – knuffel

39,90 

De pluche van de legendarische Chewbacca, ons favoriete personage uit Star Wars. Een origineel pluchen speelgoed om aan uw kind te geven om te vechten in het sterrenstelsel, Chewbacca is de ideale copiloot.

Chewbacca, door zijn vrienden “Chewie” genoemd, is een fictief personage in het Star Wars-universum. Hij wordt vertolkt door acteur Peter Mayhew in de Star Wars-films.

Chewbacca is een Wookie, een groot dier van de planeet Kashyyyk. Chewbacca is de copiloot van de Millennium Falcon en lid van de Rebel Alliance. Hij is de beste vriend van Han Solo, en de twee hebben veel verhalen te vertellen.

Chewbacca is een bekwaam piloot en monteur, en is ook zeer taai en sterk. Hij is een vriend voor zijn vrienden en familie, en hij doet alles wat hij kan om hen te helpen.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Chewbacca Pluche Star Wars Pluche Disney Pluche Materiaal: Pluche

Chewbacca

Chewbacca is een Wookiee krijger en copiloot van de Millennium Falcon naast de legendarische Han Solo. Ga het heelal redden samen met je favoriete metgezel met de Chewbacca pluche. De Chewbacca pluche is een perfect cadeau voor Star Wars liefhebbers. Fans van de saga zullen dol zijn op deze pluche die hun favoriete personage vertegenwoordigt. Het pluche is van hoge kwaliteit en voelt zeer zacht aan. Het is ongeveer 30 cm hoog en gemaakt van hoogwaardige materialen. Chewbacca plushies zijn een geweldige manier om uw fandom voor deze iconische saga te tonen.

Star Wars pluche collectie

Ontdek onze gehele collectie Star Wars pluche. Wat is het beste cadeau voor een fan van de Star Wars saga? Een Yoga-pluche of een Darth Vader-pluche… de keuze is aan u. “De donkere kant van de kracht, vreest gij” zou Yoda zeggen. Ontdek de hele collectie Star Wars pluche op onze shop.
Star Wars pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Materiau

Peluche

Size

30cm

Kleur

Bruin