-10%korting met de code LOV10 tot 29/02/2024

Engel klein pluche – knuffel

16,90 

Deze kleine, sjofele, roze jas is Angel, de kleine vriend van Stitch. Zij is een vreemde vreemdeling die veel kracht en veel zenuwen heeft.

Angel is een kleine, praktische alien die goed bevriend is met mannen. Hij heeft een sterke en loyale persoonlijkheid en kan goed luisteren. Het bestaat uit een sterke geest en goed materiaal. Het heeft de perfecte vorm om gebruikt te worden en is een geweldig cadeau voor het milieu.

Dit statische speelgoed is perfect voor kinderen om zich mee te vermaken, maar het is laag in gewicht, heeft geen harde randen en is zeer rond. De kleine vorm van dit speelgoed is ideaal voor kinderen vanaf drie jaar.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Engel Pluche Stitch Pluche Disney 87aa0330980ddad2f9e66f: 10cm

Engel

Ohana! Dit schattige roze schepsel zal uw kind net zo charmeren als Stitch. Angel is de 624 ervaring, ze is ook een geweldige zangeres.

Ontdek onze collectie Disney-pluche

Ontdek onze collectie knuffels met uw favoriete stripheld: De leeuwenkoning, de kleine zeemeermin, lilo en stich, mickey, de sneeuwkoningin en vele anderen. Ontdek al onze Disney-pluche op onze website.
Disney pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

10cm

Kleur

roze

Tranche d'âge

> 3 ans

Matériau

Coton