-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Steek pluche sleutelhanger – knuffel

14,90 

Een zeer mooie sleutelhanger van Stitch. Deze pluche is extreem sterk en zeer glanzend! Hoe weet u of u in de gaten wordt gehouden? U mag de verpakking en de manier waarop deze op uw dak of bak wordt bevestigd niet vergeten.

Laten we gaan voor de Stitch sleutelhanger! Deze mooie en gebruiksvriendelijke sleutelhanger is perfect voor kinderen en jongeren. U kunt het gebruiken op uw kledging, rugzak of tas.

De steekbinder is gemaakt van hoogwaardige materialen en is voorzien van stereotypen. Met de witte kleur en de glanzende afwerking kunt u een geglazuurd oppervlak creëren.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Stitch Sleutelhanger Pluche Disney Pluche Materiaal: Katoen

Steek

Uw mooie hoofdtooi en het mooie haar op uw hoofdtooi geven u een goed gevoel! Een zippy en vormelijk pluchen speeltje met het favoriete monster van uw kleintje. Maak de geluk met uw Stitch pluche sleutelhanger. Dit moeten anderen die dit hebben gedaan in gedachten houden. Vergeet het niet te gebruiken!

Ontdek onze collectie Disney-pluche

U vindt onze collectie speelgoed met uw favoriete strips: het Leuwen schilderij, het kleine meisje, lilo en stich, mickey, het sneeuw schilderij en nog veel meer. Bezoek onze Disney-website voor meer informatie.
Disney pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

1-15 ans

Size

12cm