-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Mr. Aardappelhoofd knuffel – knuffel

14,90 

Dit is de nieuwe Mr. Potato Head uit de Toy Story film. Het is modulair plastic speelgoed. Dit grote speelgoed kan door uw kind worden gebruikt.

De Mr. Potato Head pluche is een kleine, zware pluche die alle Mr. Potato Head eigenaren moeten gebruiken. Deze kleine schotel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is gemakkelijk te gebruiken. De afmetingen van de Mr. Potato Head Pluche zijn 14 cm x 14 cm x 7 cm en hij weegt ongeveer 100 gram.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Mr. Potato Pluche Toy Story Pluche Disney 87aa0330980ddad2f9e66f: 10cm

Mr. Potato

Mr. Potato Head, deze leuke aardappelvormige knuffel van zacht, knuffelbaar pluche. Hij speelt graag slagschip en kaarten. De nieuwe speelpartner van uw kind. Mr. Potato is een schattig en leuk pluchen speelgoed voor kinderen. Het is gemaakt van zachte stof en is gemakkelijk te hanteren voor kleine handjes. Mr Potato Head is een perfecte metgezel voor kinderen die graag spelen en plezier hebben.

Ontdek onze collectie Disney-pluche

Ontdek onze collectie knuffels met uw favoriete stripheld: De leeuwenkoning, de kleine zeemeermin, lilo en stich, mickey, de sneeuwkoningin en vele anderen. Ontdek al onze Disney-pluche op onze website.
Disney pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

10cm

Kleur

Bruin

Matériau

Coton

Tranche d'âge

0-15 ans