-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Pluche vork – knuffel

14,90 19,90 

Deze prachtige pluche is Vork, een speciaal product van kunststof. Dit is Bonnie’s nieuwe lievelingseten, moet het ook het nieuwe lievelingseten van uw soort worden?

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Vork Pluche Toy Story Pluche Disney 87aa0330980ddad2f9e66f: 15cm|25cm

Een schattige pluchen vork voor Toy Story-fans

Kijkt uw kind graag naar Disney’s Toy Story? Dan is Vork niet langer een vreemde voor hem. Het is speelgoed dat Bonnie op haar ontdekkingsdag op de kleuterschool heeft gemaakt van afgedankte spullen. Het werd toen een speeltje dat ze bijzonder leuk vond. Vork maakt nu deel uit van de Toy Story bende. Ze kan ook deel uitmaken van de bende van uw kind als u haar deze Fork-pluche geeft. Uw peuter zal dol zijn op dit prachtige pluche met het nieuwe Toy Story-karakter. Een Disney-pluche die zijn speelgoedcollectie zal aanvullen. Vork zal hem vertellen over zijn avonturen met Woody en de anderen. Hij zal met uw kind spelen en kan snel zijn beste vriend worden. Toy Story Fork Pluche: het nieuwe speelkameraadje van uw kind Adopteer deze schattige pluchen vork in uw gezin. Het wordt het nieuwe speelkameraadje van uw jongen of meisje. Toy Fork is niet zomaar een vork. Ze kan praten, spelen en plezier maken met haar andere Toy Story-vrienden. Maar alleen als u en uw kind niet in de buurt zijn! Verder is dit Disney-pluche net zo zacht en mild. Zelfs als uw kleintje haar knuffelt, zal ze haar niet bijten. Integendeel, de Toy Story Fork zal hem een zacht en aangenaam gevoel geven. Uw baby zal het graag vasthouden en knuffelen. Hij zal troost en tederheid vinden bij zijn vriend Fork de pluche. Uw afwezigheid zal voor uw baby niet meer zo pijnlijk zijn als voorheen. Zijn knuffel zal hem zachtheid en troost brengen. Kortom, deze schattige Disney-pluche is zowel speelgoed als een vriend voor uw kind. Geef het cadeau aan uw kind, zodat hij zich vermaakt tijdens zijn speeltijd, maar ook zodat hij gemakkelijk in slaap valt tijdens zijn dutje. Vork pluche: het ideale geschenk voor Toy Story fans Alle Toy Story fans houden van Fork. Hij is een van de liefste, aardigste en grappigste personages in de Disney-film. Zijn glimlach is aanstekelijk. Fork zal al zijn baasjes een goed humeur bezorgen. Daarom is deze Disney-pluche een uitstekend cadeau voor liefhebbers van Toy Story. Misschien heeft u een fan van de film in uw omgeving. Voor haar verjaardag is deze pluchen vork een heel leuk cadeau. Ze zal het met veel plezier ontvangen. Deze Disney-pluche is geschikt voor een kind tot 15 jaar. Op Ma-peluche.fr vindt u het in twee verschillende kleuren (rood en wit) en ook in twee verschillende maten (15 cm en 25 cm). Het is aan u om het model te kiezen dat bij u past.

Ontdek onze collectie Disney-pluche

Ontdek onze collectie knuffels met uw favoriete stripheld: De leeuwenkoning, de kleine zeemeermin, lilo en stich, mickey, de sneeuwkoningin en vele anderen. Ontdek al onze Disney-pluche op onze website.
Disney pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Tranche d'âge

0-15 ans

Kleur

Rood