-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Woody originel pluche pop – knuffel

39,90 44,90 

Deze pluche pop is de originele Woody uit de Toy Story tekenfilm. Het is het perfecte cadeau voor elk kind. Het staat in de film of in een andere film. Het is ook een geweldig popliedje dat ik graag hoor als ik midden in een feestje zit!

Woody spreekt alleen in het Engels.

Woody originel pluche pop

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Jessie pluche pop Toy Story Plush Disney e5010d773ecfd5fa4a8234: In de doos|zonder de doos

Woody

Woody is de beroemde Cowboy uit Toy Story. Hij is uitgerust met een stemband die, wanneer eraan getrokken wordt, bekende zinnen uit uw favoriete tekenfilm in het Engels declameert! Pluchen speelgoed is de perfecte aanvulling op de favoriete films en videospelletjes van kinderen en wordt gegarandeerd een vast onderdeel van de speelgoedcollectie van het kind. Met een breed assortiment klassieke en hedendaagse pluchen karakters is er voor elk wat wils. Het is het perfecte pluchen speelgoed voor uw kind om zich mee te vermaken!

Uw favoriete Disney-pluchen!

Ontdek onze collectie pluchen speelgoed met uw favoriete stripheld: De Leeuwenkoning, De Kleine Zeemeermin, Lilo en Stitch, Mickey Mouse, De Sneeuwkoningin en nog veel meer. Ontdek al onze Disney plushies op onze website!
Disney pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton, Plastique

Tranche d'âge

5-15 ans

Size

30cm

Kleur

Bruin, Rood

Langue

Poupée ne parle que l'anglais