-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Grote Teigetje pluche – knuffel

29,90 

Een groot, snoezig stuk speelgoed van een van onze favoriete kinderspeelgoedartikelen. Neem uw kind mee naar de magische wereld van Winnie de Poeh voor een leuke tijd met dit grote speelgoed.

Kijk naar de foto hier! Teigetje is een prachtig speeltje uit de Winnie de Poeh-serie. De kleur is duidelijk en het gebruik ervan staat buiten kijf. Hij is het perfecte speelgoed voor kinderen en andere kinderen! Teigetje is een geweldig personage in de serie, en dit speelgoed is een geweldige manier om hem te zien!

Dit is een heel bijzonder verhaal van Teigetje, het kleine meisje uit Winnie de Poeh! Teigetje is een zeer goede en hardwerkende tijger, die met zijn geluk altijd klaar staat om de taak op zich te nemen. U kunt hem ook beter leren kennen dankzij dit goede tapijt. Hij is mijn beste vriend en ik weet zeker dat u het een echte traktatie zult vinden! Dit speelgoed is perfect voor kinderen vanaf 3 jaar.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Teigetje Pluche Winnie De Poeh Pluche Disney 87aa0330980ddad2f9e66f: 40cm

Teigetje

Teigetje is heel vrolijk en vol energie, hij houdt ervan om rond te springen en plezier te maken, hij zal een perfect speelkameraadje zijn voor uw kind. Teigetje is erg vriendelijk en aanhankelijk, hij houdt ook van dikke knuffels.

Ontdek onze collectie Disney-pluche

Ontdek onze collectie knuffels met uw favoriete stripheld: De leeuwenkoning, de kleine zeemeermin, lilo en stich, mickey, de sneeuwkoningin en vele anderen. Ontdek al onze Disney-pluche op onze website.
Disney pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

40cm

Kleur

Orange

Tranche d'âge

2-15 ans

Matériaux

Coton