-10%korting met de code DCH10 tot 01/11/2023

Grappig dinosaurus pluche – knuffel

24,90 44,90 

Met deze grijpgrage dinosaurus pluche kunt u uw kind meenemen naar alle wedstrijden.

Hij kan veel lawaai maken met deze grote dinosaurussen. Dit speelgoed is zeer goed gemaakt en geschikt voor van alles en nog wat.

Dinosaurus is een zacht aanvoelende pluche! Het heeft een enkele vorm en is een sterk materiaal om mee te spelen en voor het gebruik van speelgoed. Het is ook heel gemakkelijk te maken, waardoor het een geweldige bron is voor kinderen.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Grappig Dinosaurus Pluche Fantastisch Pluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 15cm|30cm|40cm

Perfect om met uw kind te spelen

Deze grappige dinosaurus pluche heeft een hoge kwaliteit textuur en is zeer zacht. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw kind, want deze dinosaurus is perfect om mee te spelen. Dit grappige dinosaurus pluche is gemaakt van zachte en duurzame materialen, waardoor het perfect is voor kinderen. Het is ook gevuld met flexibele kralen die het een leuke en unieke uitstraling geven. Dinosaurus pluche speelgoed is een geweldige manier voor kinderen om te leren over deze fascinerende wezens terwijl ze er een liefdevolle metgezel bij hebben.

Wat als... de dinosauriërs niet waren verdwenen?

Gigantische, majestueuze wezens leefden op het land en in de lucht, dinosaurussen met hun vreemde kruinen en hoorns heersten 200 miljoen jaar geleden over de planeet. De enige afstammelingen van de dinosauriërs die nu nog onder ons leven zijn de vogels.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

15cm, 30cm, 40cm

Kleur

Geel, Groen, roze

Size

, ,

Matériau

Coton

Kleur

, ,