-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Magische roze dinosaurus pluche – knuffel

79,90 

De magische roze dinosaurusschelpen die over de grond vliegen!

Inderdaad, door uw wereld hebt u een nieuwe wereld geopend! Uw kinderen zullen veel plezier beleven aan dit geweldige speelgoed!
effectief

Mis de magische roze dinosaurus niet! Met dit kleine speeltje brengt u leven en magie in uw geest. Dankzij de mooie roze kleur is het perfect voor mensen die een verschil willen maken in hun leven. Vergeet niet te kijken naar de Magische Roze Dinosaurus Pluche!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Magisch Blauw Dinosaurus Pluche Fantastisch Pluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 100cm

Zo leuk en schattig!

Deze geweldige magische roze dinosaurus pluche is zo grappig! Ze heeft een kleine glimlach en een ondeugende blik, want ze houdt van spelen en grapjes maken! Kijk uit! Dit product is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het zeer zacht aanvoelt. Het pluche is gevuld met traagschuim, waardoor het zeer comfortabel is. Het pluche is een geweldig cadeau voor kinderen en volwassenen. Het is perfect voor tremoren en angstaanvallen.

Wat als... de dinosauriërs niet waren verdwenen?

Gigantische, majestueuze wezens leefden op het land en in de lucht, dinosaurussen met hun vreemde kruinen en hoorns heersten 200 miljoen jaar geleden over de planeet. De enige afstammelingen van de dinosauriërs die nu nog onder ons leven zijn de vogels.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

100cm

Matériau

Coton

Kleur

roze