-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Roze dinosaurus elektrisch pluche – knuffel

59,90 

Met deze roze elektrische dinosaurus pluche heeft u het beste cadeau voor uw kind.

De dinosaurusussen zijn het populairste cadeau voor kinderen. Maak uw kind blij met dit geweldige en pittige dinosaurus speelgoed.

Laat het gezicht van uw kind in de lucht hangen met dit roze elektrische dinosaurus speelgoed! Dankzij de vele knoppen kunt u uzelf en uw kleding verzorgen. Hij heeft ook veel dinosaurussen gemaakt! Dit is het perfecte geschenk voor alle kinderen die over dinosaurussen willen leren.

Uitverkocht

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Elektrische Dinosaurus Pluche Roze Fantastische 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm

Perfect voor plezier

Deze elektrische dinosaurus pluche is perfect voor zijn plezier. Deze pluchen dinosaurus is elektrisch en zijn functies zijn brullen, met zijn kop schudden en praten.
De roze dinosaurus is de leukste nieuwe elektrische pluche van 2022! Deze charmante kleine dino is bedekt met een zachte, zijdeachtige vacht. Hij heeft een kwispelende staart en knipperende ogen wanneer hij wordt aangezet. Dit interactieve speelgoed is perfect voor kinderen vanaf 3 jaar. Druk op de knop van de roze dinosaurus en hij begint te bewegen en leuke geluiden te maken! Kinderen zullen graag spelen met deze schattige kleine dinosaurus.

Wat als... de dinosauriërs niet waren verdwenen?

Gigantische, majestueuze wezens leefden op het land en in de lucht, dinosaurussen met hun vreemde kruinen en hoorns heersten 200 miljoen jaar geleden over de planeet. De enige afstammelingen van de dinosauriërs die nu nog onder ons leven zijn de vogels.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

30cm

Kleur

roze

Matériau

Coton