-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Schattige donkerpaarse dinosaurus pluche – knuffel

Hier is deze schattige donkerpaarse dinosauruspluche, die het liefst dikke knuffels geeft, meer dan wat dan ook ter wereld!

Dit is een geweldige manier voor kinderen om te leren over de wondere wereld en voor kinderen om er over te leren!

Dit prachtige paar dinosaurussen zal uw kind een goed gevoel geven. De grote kruk en de gevormde vloer maken het een ideale vriend voor alle kinderen. De vloer is ook perfect om mij en de kinderen te besproeien. Het is een idee voor evenementen, vakanties en andere speciale behoeften.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Donkerpaars dinosaurus pluche aanbiddelijk Dinosaurus pluche Fantastisch pluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 100cm|80cm

Veel plezier met deze ongelooflijke pluche!

Ontdek deze schattige donkerpaarse dinosaurus pluche, ze houdt van kusjes! Wees voorzichtig, als hij je te pakken krijgt, zal hij je nooit meer laten gaan! Veel plezier met deze ongelooflijke pluche. Een schattige kleine donkerpaarse dinosaurus pluche voor alle dinosaurus liefhebbers! Het voelt extreem zacht aan en is perfect om mee te knuffelen. Ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar.

Wat als... de dinosauriërs niet waren verdwenen?

Gigantische, majestueuze wezens leefden op het land en in de lucht, dinosaurussen met hun vreemde kruinen en hoorns heersten 200 miljoen jaar geleden over de planeet. De enige afstammelingen van de dinosauriërs die nu nog onder ons leven zijn de vogels.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Kleur

Violet