-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Schattige paarse dinosaurus pluche – knuffel

54,90 74,90 

Hier is onze geweldige paarse dinosaurus pluche, de luiste van allemaal!

Deze pluche is super praktisch om aan uw kind te geven, want het kan worden gebruikt als kussen, om mee te spelen, om de kamer van uw kind te versieren, het is gewoon perfect voor uw kind!

Deze kleine dinosaurus pluche is erg leuk! De vorm en de kleuren geven het een zeer unieke uitstraling en het is perfect voor de charme van uw kind. De vloer is schoon en comfortabel, waardoor het een perfecte keuze is voor kinderen. Kinderen moeten kunnen spelen en na verloop van tijd leren spelen. Dit is de beste vorm voor kleine kinderen en is een goed idee om in gedachten te houden. Kinderen kunnen hem helpen met zijn benen en voeten.

Het is ook gemakkelijk te gebruiken, dus gemakkelijk schoon te maken.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Paars dinosaurus pluche aanbiddelijk Dinosaurus pluche Fantastisch pluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 100cm|80cm

Een fantastische pluche!

Het schattige paarse dinosauruspluche is fantastisch, uw kind zal er dol op zijn! Het neemt uw kind mee naar een denkbeeldige wereld, vol piraten, schatten en feeën! Dan gaat ze een dutje doen, want na deze avonturen moet je een beetje rusten! Deze schattige paarse dinosaurus pluche is absoluut perfect voor elke dinosaurusliefhebber in uw leven! Gemaakt van zachte en knuffelbare materialen, zal dit schattige speeltje zeker snel een favoriet worden. Of het nu wordt gebruikt als decoratie of als knuffel, dit stuk brengt zeker een glimlach op het gezicht van elk kind.

Wat als... de dinosauriërs niet waren verdwenen?

Gigantische, majestueuze wezens leefden op het land en in de lucht, dinosaurussen met hun vreemde kruinen en hoorns heersten 200 miljoen jaar geleden over de planeet. De enige afstammelingen van de dinosauriërs die nu nog onder ons leven zijn de vogels.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Kleur

Violet