-15%korting met de code DCB15 tot 01/12/2023

Bliksemschicht Draak Pluche – knuffel

29,90 49,90 

De praktische trek van Lightning Fury is een kleine trek. Hij wordt vastgehouden door de film Draken en heet Lightning Fury.

Dit drama is zeer groot, vrolijk en meelevend. Het is een geweldig verhaal waar je je in kunt vinden op een manier die je een goed gevoel over jezelf geeft.

Welkom in de wereld van Lightning Fury, waar draken heersen! Dit heldere speelgoed is perfect voor mij om mee te spelen, te speuren en voor het kind om te zien.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

Een zachte en magische pluche!

Deze prachtige pluche is zeer bekend in de Dragons film, de Lightning Fury is een zeer vergelijkbare soort als de Night Furies, fysiek, het grote verschil is dat de Lightning Fury wit is met een glanzend effect. Uw kind zal graag met haar spelen en zich veilig voelen bij deze schattige drakenvrouw. De Lightning Fury draak pluche is vakkundig gemaakt met zachte vacht, glanzende schubben en een lange staart. Het zal zeker het favoriete knuffelmaatje van een kind worden.

De draak, de legendarische vogel

De draak is het symbool van de oerkracht. Het is de meester van alle elementen: vuur, water, lucht en aarde. Als spirituele gids is het een krachtige bondgenoot in ons dagelijks leven dankzij zijn verbazingwekkende herstellende en krachtige kwaliteiten. Ontdek al onze drakenpluchen met warme promoties op de website.
Draak pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Tranche d'âge

0-15 ans

Kleur

Wit