-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Grote groene draak pluche – knuffel

54,90 79,90 

Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor een manufacturier? Zet een mooi, groot cadeau op de gevel van uw huis. Een mooi, netjes en opgeruimd schema voor uw kind.

Deze unieke, grote tap is de perfecte manier voor de tapper in uw leven! Het is rijk aan details, vol verrassingen, geweldig materiaal en vele interessante details die deze mythische wereld tot leven brengen. Van de rijkdom van de olie tot de kwaliteit van de verf, dit is een echte traktatie. Dit is ook een goede manier om een bed te maken voor uw kleding. U mag nooit vergeten het te gebruiken!

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Grote Groene Draak Pluche Fantastisch Pluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm|60cm

Voor buitengewone avonturen

Een prachtige pluche groene draak met een vlammende staart voor buitengewone avonturen. Groene draken leven in grotten boven watervallen en meren, en verbergen vaak een prachtige schat.

De draak, de legendarische vogel

De draak is het symbool van de oerkracht. Het is de meester van alle elementen: vuur, water, lucht en aarde. Als spirituele gids is het een krachtige bondgenoot in ons dagelijks leven dankzij zijn verbazingwekkende herstellende en krachtige kwaliteiten. Ontdek al onze drakenpluchen met warme promoties op de website.
Draak pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Groen

Matériau

Coton

Tranche d'âge

1-15 ans