-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Paarse draak pluche – knuffel

29,90 39,90 

Dit is een praktisch en leerzaam pakket dat zowel spannend als fascinerend is. Een mysterieus spel met grote crashes dat u een fantastisch verhaal oplevert.

Ons pluche is, ondanks zijn boosaardige uiterlijk, zacht en aangenaam om aan te raken, uw kind zal er dol op zijn.

Deze praktische man is uw beste vriend! Dragon is vriendelijk en aardig, en heeft een goed temperament. Zijn vorm is perfect om met hem te spellen en hem een leuke tijd te bezorgen. U zult de vastgehouden ogen en grappling van Dragon kunnen zien. Draak kan ook heel sterk zijn en zal u de wereld van uw soort niet laten zien.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Draak Pluche Paarse Draak Fantasie 87aa0330980ddad2f9e66f: 35cm|42cm|48cm

De beste metgezel van uw kind

Draken zijn de spirituele leiders en de beste van alle elementen. Ze zijn stoer, majestueus en wilskrachtig. Deze kleine, bleke draak is de beste vriend van uw kind. Draak brengt veel plezier en warmte in uw huis. Dit is het beste voor haar, en ze zal altijd een goed familielid blijven.

De draak, de legendarische vogel

De draak is het symbool van het land. Het is het beste van alle elementen: zicht, water, eten en drinken. Als spirituele gids is het een verpletterende band in ons leven, dankzij zijn krachtige en verpletterende eigenschappen. Op de website vindt u meer informatie over onze producten met speciale aanbiedingen.
Draak pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Violet

Tranche d'âge

1-15 ans

Matériau

Coton