-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

TY draak pluche zwart – knuffel

19,90 

Onze kleine zwarte TY draak pluche, het is zo’n magische en fantastische draak voor uw soort. Het is een geweldig cadeau voor uw kind. Een prachtige manier voor uw kind om zich goed te voelen.

Als je een nieuwe vriend hebt, kun je het goede spul meenemen! Deze praktische plattegrond is opgebouwd uit praktische, luxe materialen met oog voor detail. De ramen zijn bedekt met parels en strass, en de vloer is lang en helder. De hoogwaardige stof is een uitstekende keuze voor de meest veeleisende klanten, en dat voor een lange tijd!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
TY draak pluche zwart draak pluche fantasie a7796c561c033735a2eb6c: Zwart

Een draak die schittert met duizend lichten!

Deze kleine zwarte draak schittert als de schat die hij verbergt. Met zijn regenboogvleugels kan hij naar de wereld van de zachte, magische draken vliegen. Laat uw kind dromen met dit schattige pluche.

De draak, de legendarische vogel

De draak is het symbool van de oerkracht. Het is de meester van alle elementen: vuur, water, lucht en aarde. Als spirituele gids is het een krachtige bondgenoot in ons dagelijks leven dankzij zijn verbazingwekkende herstellende en krachtige kwaliteiten. Ontdek al onze drakenpluchen met hete promoties op de website.
Draak pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Zwart

Matériau

Coton

Size

15cm