Luiaard Muzikaal Nachtlampje Pluche Fantastisch Muzikaal Pluche a7796c561c033735a2eb6c: Bruin
Muzikaal nachtlampje voor luiaards – knuffel
-10%korting met de code DCG10 tot 01/05/2023

Muzikaal nachtlampje voor luiaards – knuffel

39,90 

Deze zeer sterke muziekband met een sterke soundtrack zorgt voor een sterk signaal voor een sterk optreden. Voeg dit schattige nachtlampje vandaag nog toe aan hun slaapkamerinrichting om ze veilig te houden tijdens hun slaap.

De muziek van de luiaard pluche is perfect voor kinderen die willen leren spelen. Het is gemakkelijk te gebruiken en kan worden gebruikt om uw kind in de klas te helpen. Het is een geweldige plek om te verblijven.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Netherlands, België en Zwitserland
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Luiaard Muzikaal Nachtlampje Pluche Fantastisch Muzikaal Pluche a7796c561c033735a2eb6c: Bruin

De knuffel luiaard!

Dit pluchen nachtlampje voor luiaards helpt uw kleintje om lekker te slapen. Met zijn zachte materiaal is dit dier gemaakt om de hele nacht comfort en veiligheid te bieden. De Sloth Nightlight Plush is een zacht en schattig pluche dat rustgevende muziek afspeelt om uw kind te helpen in slaap te vallen. Het pluche is ook een nachtlampje, dus ideaal voor rustige avonden of rustige ochtenden. Het pluche is hypoallergeen en geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

Comfort tijdens de nacht!

Het muzikale nachtlampje is een kwaliteitspluche. De zachte buik van de luiaard dient als extra licht om hem door de donkere kamer te leiden, en ook om hem te troosten met rustgevende slaapliedjes!
Luiaard Muzikaal Nachtlampje Pluche Fantastisch Muzikaal Pluche a7796c561c033735a2eb6c: Bruin

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Bruin

Matière

Coton

Taille

41cm

Batterie

3 piles AA