-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Asterix tsum tsum pluche – knuffel

14,90 

Mis deze unieke kans niet om deze tsum tsum pluche van de beroemdste Galliër te kopen! Asterix is speelgoed dat elk kind zou moeten hebben. Asterix is het belangrijkste Franse personage aller tijden. Samen met Obelix leidt hij de Romeinen de wereld in met hun toverdrank.

De Asterix tsum tsum pluche is een ideaal geschenk voor fans van een van de populairste personages uit de Franse strips. Dit aantrekkelijke en grappige boek bevat veel materiaal voor een aangename ervaring. Asterix’ heldere ogen en lachende mond maken hem onmogelijk te vergeten, waardoor hij de perfecte metgezel is voor rustige momenten of lange nachten.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Asterix Tsum Tsum Plush Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Multicolour

Toverdrank

Asterix is een man die in de voorouders leeft en dankzij een toverdrankje superkrachten krijgt, dit is iets waar kinderen dol op zijn en dus is deze tsum tsum pluche perfect voor hen. Asterix is een van de bekendste personages uit het Frans-Belgische stripverhaal. Zijn populariteit heeft zich buiten zijn thuisland verspreid en hij is nu bekend over de hele wereld. Tsum Tsum pluche speelgoed is een schattige en knuffelbare versie van uw favoriete personages, perfect voor verzamelaars en fans.

Miniatuur pluche

Tsum tsum pluche speelgoed is een soort miniatuur pluche speelgoed, meer geschikt voor baby’s, maar dat ook door volwassenen kan worden beschouwd als een verzamelobject, dat doet denken aan de kindertijd.
Disney - Pluche Characters, 9cm Mini Pluche, Cartoon, Kindercadeau, Verzamelfiguren Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Multicolour

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Veelkleurig

Size

9cm

Matériau

Coton

Tranche d'âge

<3ans