-10%korting met de code DCH10 tot 01/11/2023

Spider-Man tsum tsum pluche – knuffel

14,90 

Is Spiderman uw superheld? Wij geloven dat hij de belangrijkste superheld ter wereld is. Hij is nu beschikbaar in onze collectie!
Uw superheld in een miniformaat dat geen ruimte in uw huis, maar de harten van uw kinderen zal vullen.

Deze aanhankelijke Spider-Man pluche is gebaseerd op het geliefde personage uit de klassieke Spider-Man film. Het bestaat uit een kleine, dikke huid met een helder uiterlijk. De kleine, donkere ogen en sterke armen van het personage zijn perfect voor de taak. Kinderen kunnen met dit speelgoed spelen.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Tsum Tsum Spider-Man Pluche Tsum Tsum Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Multicolour

Een zeer grappige superheld

Spiderman is een beroemd Marvel-personage, hij is erg grappig omdat hij een beetje onhandig is, waardoor kinderen altijd moeten lachen. Nu, met deze tsum tsum pluche, kunnen ze hem herinneren en spelen wanneer ze maar willen. Deze schattige Tsum Tsum pluche van de beroemde superheld Spider-Man is perfect voor fans van alle leeftijden! Zijn zwarte ogen en iconische spinnenweb op zijn torso zullen elke fan van het personage zeker bevallen. Dit pluche is niet alleen een geweldige metgezel bij het kijken naar films of het spelen van spelletjes, maar kan ook worden gebruikt als decoratie in de slaapkamer van een kind. Ouders zullen de zachte stof en de kwaliteit van de constructie waarderen, terwijl kinderen het niet zullen willen missen!

Miniatuur pluche

Tsum tsum pluche speelgoed is een soort miniatuur pluche speelgoed, meer geschikt voor baby’s, maar dat ook door volwassenen kan worden beschouwd als een verzamelobject, dat doet denken aan de kindertijd.
Disney - Pluche Characters, 9cm Mini Pluche, Cartoon, Kindercadeau, Verzamelfiguren Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Multicolour

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Veelkleurig

Size

9cm

Matériau

Coton

Tranche d'âge

<3ans