-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Iejoor tsum tsum pluche – knuffel

14,90 

Geniet van deze nieuwe speciale versie van Iejoor, een tsum tsum pluche die niet veel plaats inneemt in uw huis en zal dienen om een verzameling Disney knuffeldieren op te bouwen! Dit huis, ook al weet u niet wat het is, is Winnie de Poeh’s beste vriend. Dit speelgoed is perfect als cadeau, maar als u een kind bent, kunt u dit personage op de juiste manier gebruiken!

Dit praktische speelgoed is het resultaat van de beste Disney-film. Door zijn formaat van 9 cm is het zeer bruikbaar voor kleine wapens. Dit is een goed idee voor zowel kleine kinderen als volwassenen!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Tsum Tsum Eeyore Pluche Tsum Tsum Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Veelkleurig

Negatieve gedachten

Iejoor denkt altijd dat het mis zal gaan en dat er snel problemen zullen komen! Maar uw kind, met deze tsum tsum pluche, zal u helpen deze negatieve gedachten te overwinnen en ze zullen samen heel gelukkig zijn! De Tsum Tsum Eeyore pluche is een schattig en zacht speeltje voor kinderen. Iejoor is gemaakt van zachte stof en is ongeveer 9 cm hoog. Kinderen kunnen met hem spelen, hem knuffelen of hem in hun bed leggen. Iejoor is een geweldige metgezel voor kinderen en zij zullen graag met hem spelen.

Miniatuur pluche

Tsum tsum pluche speelgoed is een soort miniatuur pluche speelgoed, meer geschikt voor baby’s, maar dat ook door volwassenen kan worden beschouwd als een verzamelobject, dat doet denken aan de kindertijd.
Disney - Pluche Characters, 9cm Mini Pluche, Cartoon, Kindercadeau, Verzamelfiguren Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Multicolour

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Veelkleurig

Size

9cm

Matériau

Coton

Tranche d'âge

<3ans