Tsum Tsum Tsum Sneeuwwitje Pluche Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Multicolour
Sneeuwwitje tsum tsum pluche – knuffel
-10%korting met de code DCG10 tot 01/05/2023

Sneeuwwitje tsum tsum pluche – knuffel

14,90 

Deze pluche is een pluche waar het kleinste kind van kan genieten! Dit is de perfecte plek voor jonge kinderen omdat er geen schadelijke stoffen in zitten.

De Sneeuwwitje Tsum Tsum pluche is een kleine en mooie teddybeer uit de Disney-collectie. Het is verpakt in een klein, lichtgewicht doosje en voldoet aan een hoogte van 9 cm, wat perfect is voor kleine handen. De donkere ogen en de rozige kleur maken het Sneeuwwitje tot een goede keuze voor uw kinderen. Tsum Tsum pluchen speelgoed is gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoet aan de hoogste normen voor veiligheid en kwaliteitsborging.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Netherlands, België en Zwitserland
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Tsum Tsum Tsum Sneeuwwitje Pluche Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Multicolour

Perfect voor het verzamelen van

Tsum tsum pluche speelgoed is een perfect cadeau om te verzamelen, met een breed scala aan stripfiguren waaruit u uw favoriet kunt kiezen. De Sneeuwwitje tsum tsum pluche is een schattig klein pluchen speeltje waar uw kind veel plezier aan zal beleven. Ze is ontworpen als knuffel, voelt heel zacht aan en is perfect voor kleine handjes. Haar heldere ogen en aanstekelijke glimlach zullen ervoor zorgen dat uw kind verliefd wordt! Haar schattige witte gezichtje met rozige wangen is onmogelijk te weerstaan. Met een hoogte van 9 cm is deze kleine pluche Sneeuwwitje gemakkelijk mee te nemen, in uw zak of in een handtas. Ze is de perfecte metgezel voor autoritten of momenten van rust.

Miniatuur pluche

Tsum tsum pluche speelgoed is een soort miniatuur pluche speelgoed, meer geschikt voor baby’s, maar dat ook door volwassenen kan worden beschouwd als een verzamelobject, dat doet denken aan de kindertijd.
Disney - Pluche Characters, 9cm Mini Pluche, Cartoon, Kindercadeau, Verzamelfiguren Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Multicolour

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Veelkleurig

Size

9cm

Matériau

Coton

Tranche d'âge

<3ans