-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Pua tsum tsum pluche – knuffel

14,90 

Pua is de hoofdpersoon in de film Vaiana! Pua is de gastheer van deze Hawaïaanse surfer. Hij heeft de energie en vaardigheden van een jachthond, en omdat hij een naïeve man is, heeft hij een geweldig karakter en kan hij alles voor Vaiana doen. Maak van de gelegenheid gebruik om deze tsum tsum pluche aan de kinderen in uw huis te geven, hij zal ook alles voor hen doen zoals hij voor Vaiana doet.

De Tsum Tsum Pua pluche is een geweldige aanvulling op de Disney Moana serie. Hij heeft levenslust en is het perfecte hulpmiddel voor kinderen die willen spelen en leren. Pua is zeer eenvoudig te maken en te gebruiken, daarom is het het perfecte geschenk voor elke Disney Moana-fan.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Tsum Tsum Pua Plush Tsum Tsum Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Multicolour

Pua de metgezel van Vaiana

Pua vergezelt Vaiana overal, wanneer haar vader haar verbiedt de oceaan in te gaan en zij daarheen gaat, vergezelt Pua haar zodat haar niets ergs overkomt. Zij is een perfecte tsum tsum pluche voor kinderen die van haar houden. Pua is een van de schattigste en meest vertederende Tsum Tsum plushes. Ze heeft een zachte en zijdeachtige vacht en is perfect om mee te knuffelen. Pua is ook erg slim en nieuwsgierig, wat haar leuk maakt om haar omgeving te zien verkennen. Kinderen zullen dol zijn op Pua als speel- of slaapmaatje, want ze brengt hen veel tederheid en plezier.

Miniatuur pluche

Tsum tsum pluche speelgoed is een soort miniatuur pluche speelgoed, meer geschikt voor baby’s, maar dat ook door volwassenen kan worden beschouwd als een verzamelobject, dat doet denken aan de kindertijd.
Disney - Pluche Characters, 9cm Mini Pluche, Cartoon, Kindercadeau, Verzamelfiguren Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Multicolour

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Veelkleurig

Size

9cm

Matériau

Coton

Tranche d'âge

<3ans