-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Olaf tsum tsum pluche – knuffel

14,90 

Maak kennis met Olaf, de sneeuwpop van de Sneeuwkoningin! Deze groep bestaat uit mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een manier om hun leven gemakkelijker te maken. Olaf mag niet als pluche spelen en kinderen zullen met hem kunnen spelen.

Olaf, de sneeuwpop uit Frozen, mag geen Tsum Tsum-pluche zijn! Zacht, nietelbaar en gewoonweg schattig, deze mini Tsum Tsum Olaf zal uw hart bekoren. Deze kleine man maakt nu deel uit van uw collectie!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Olaf Tsum Tsum Plush Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Multicolour

Een goede vriendin van Ana

Olaf is een van de hoofdpersonen in De sneeuwkoningin en een grote vriend van Ana. Hij werd geschapen met de magische krachten van Elsa, de Sneeuwkoningin. Geef deze prachtige tsum tsum pluche aan uw zoon. De kleine en schattige Olaf-pluche uit de Tsum Tsum-serie. Deze pluche is een echte knuffel. Zeer zacht, perfect voor kleintjes die graag knuffelen. Het bijzondere aan dit pluche is het duurzame en zachte plastic lichaam, waardoor het zeer schokbestendig is. Bovendien maakt de ronde vorm het een uitstekende slaapgenoot voor uw kind.

Miniatuur pluche

Tsum tsum pluche speelgoed is een soort miniatuur pluche speelgoed, meer geschikt voor baby’s, maar dat ook door volwassenen kan worden beschouwd als een verzamelobject, dat doet denken aan de kindertijd.
Disney - Pluche Characters, 9cm Mini Pluche, Cartoon, Kindercadeau, Verzamelfiguren Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Multicolour

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Veelkleurig

Size

9cm

Matériau

Coton

Tranche d'âge

<3ans