-10%korting met de code DCE10 tot 28/06/2023

Leeuw gebreid pluche – knuffel

64,90 

Weet u dat u niet terug kunt naar uw roots omdat u te jong bent? Nou, deze pluche is gemaakt met dezelfde technieken en is een geweldige manier om haar te herinneren! Uw kinderen zullen volop kunnen genieten van dit prachtige, kleurrijke water.

Dit materiaal is de perfecte partner voor uw schilderwerk. Met een goede basis is deze stof een echte favoriet. De Knit Lion heeft een zeer mooie uitstraling en is ontworpen voor extra visuele aantrekkingskracht. Deze stof is ook geschikt als buitenhoes voor een mooie uitstraling.

Uitverkocht

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Netherlands, België en Zwitserland
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Leeuw pluche breiwerk 87aa0330980ddad2f9e66f: 21cm

Voor alle soorten kinderen

Een perfect gebreid pluche voor alle soorten kinderen, van baby’s tot volwassenen. Dit pluche zal een hit zijn bij kinderen van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. De Lion Knit Plush is een perfecte metgezel voor kinderen die van dieren en avontuur houden. De zachte, pluizige krullen die zijn lichaam bedekken zijn gemaakt van 100% gebreide katoen, waardoor het pluche bijzonder aandoenlijk is. De kleine vingertjes van de baby kunnen gemakkelijk door de knopen in de stof glippen, wat ideaal is voor een kalmerende krabsessie. Het grote formaat van het pluche maakt deze harige vriend perfect voor een geruststellende knuffel tijdens het avondlezen of voor een denkbeeldig avontuur overdag.

Leuk voor kinderen

Gebreid pluchen speelgoed is erg leuk voor kinderen, van baby’s tot tieners.
Gebreid Konijn Pluche a7796c561c033735a2eb6c: Wit|Geel

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

21cm

Kleur

Geel

Matériau

Coton

Tranche d'âge

2-4 ans