-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Knuffelhert – knuffel

32,90 

Deze hertenpluche is erg mooi! Hij bestaat uit een schone, ruime vloer, met een goed ontwikkeld interieur en een slanke vormgeving. Het huis is zeer ruim en heeft veel karakter. Kinderen zullen veel plezier beleven aan dit nieuwe speelgoed! Dit is het beste voor mensen die willen genieten van de natuur en de schoonheid van de natuur. De vloer is gemaakt van hoogwaardige materialen en is gemakkelijk te reinigen. Hij is ook zeer comfortabel en is een goede keuze voor wie extra warmte en comfort nodig heeft. Deze kamer biedt ook een blik op de wereld om u heen, en is een welkome aanvulling op uw huis.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

Schattig

Dit hertenpluche is gewoonweg schattig! Het is gemaakt van zachte, pluizige stof met puntige oren en roze jukbeenderen. Zijn slaperige ogen zijn perfect om de aandacht van uw kind te trekken. Zij zal zeker een van de favoriete speelkameraadjes van uw kleintje worden.

Zacht en glad

Zij is gemaakt van zacht pluche met geborduurde ogen en een stoffen neus. Het heeft ook een ophangring bij de hals, zodat het gemakkelijk aan een kinderbed of kinderwagen kan worden bevestigd. Deze schattige pluche is perfect voor uw kleintje, die er dol op zal zijn!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Material

Coton

Taille

38 cm x 11 cm