-10%korting met de code DCH10 tot 01/11/2023

Stag pluche speelgoed voor kinderen – knuffel

36,90 61,90 

Deze opvang is perfect voor kinderen die naar buiten willen. Het is veilig en gemakkelijk te gebruiken, en kan gedurende lange winterperioden worden gebruikt. Kinderen kunnen er ook van genieten, en ze kunnen het als een echte hobby nabootsen! Dit is het perfecte geschenk voor elk kind dat een natuurlijk en liefdevol kind is. Het perfecte geschenk voor kinderen, dit speelgoed is zeer gemakkelijk te gebruiken. De visgraat is gemaakt van hoogwaardige materialen en een extra dikke kunststofplaat, waardoor hij zeer moeilijk weg te werken is. Het heeft realistische details die het zeer aantrekkelijk maken. Als u een kind bent en u wilt weten wat u in huis doet of als u een beslissing wilt nemen, kunt u uw eigen visgraatpluche gebruiken.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

Ideaal voor kerstdecoratie

Dit hertenpluche is zacht en knuffelbaar, en zal een geweldige metgezel zijn voor speeltijd of ontspanning. Kleine kinderen zullen hem graag knuffelen en overal mee naartoe nemen. Het zal ook perfect zijn thuis voor de kerstvakantie.

Ontwikkelt de verbeelding van kinderen

Deze knuffel zal een geweldige metgezel zijn voor die lange winterdagen. Kinderen kunnen het overal mee naartoe nemen en plezier hebben met het knuffelen en laten dansen. Dit pluchen speelgoed is een geweldige manier voor kinderen om hun verbeelding te ontwikkelen en plezier te hebben.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Taille

S: 22 cm et M: 40 cm