-10%korting met de code DCH10 tot 01/11/2023

Rood paddestoelhoofd pluche – knuffel

23,90 100,90 

Dit bed is perfect voor kinderen die willen spelen met vulling! Het bestaat uit een schone en regenachtige vloer met een rood gestoffeerde vloer. De zee en de wereld zijn bedekt met motregen. Het paddenstoelenbed is rond met een klein raam. De pluche is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Gemaakt van zachte, hoogwaardige materialen, zal onze rode paddenstoel hoofd pluche zeker een dierbaar onderdeel worden van de speelgoedcollectie van uw soort. De kleur moet worden gekozen en het platte oppervlak moet als glazuur worden gebruikt. De rozige vulling is de perfecte manier om te breien en te draperen. Hij is ook ontworpen om zijn kleren aan te houden. Als u een cadeau zoekt dat u mee wilt nemen, zult u uw rodeo-vulling niet meer terugzien! U moet dankbaar zijn voor de vrije tijd die u met ons kunt doorbrengen.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

Zachte en donzige stof

Deze pluche is perfect voor kinderen die van paddenstoelen houden! Het is gemaakt van zachte en pluizige stof. Paddenstoelen staan bekend als vriendelijk en knuffelig, en deze pluche weerspiegelt dat perfect! Kinderen zullen het overal mee naartoe kunnen nemen, en het zal hen veel troost en tederheid brengen.

Een expressieve blik

Onze pluche heeft bruine ogen en een bruine mond die hem een expressieve uitstraling geven. De vingertjes van uw kind kunnen gemakkelijk doen alsof ze deze schattige paddenstoel eten!

100879-d3b9b0.jpeg

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Taille

S: 23 cm, M: 30 cm et L: 55 cm