Carapuce Pluche Fleece versie Pokemon Pluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 20cm
Carapuce fleece pluche – knuffel
-10%korting met de code DCG10 tot 01/05/2023

Carapuce fleece pluche – knuffel

29,90 

Kunt u zich de fleece versie van de carapuce voorstellen? Deze pokemon heeft een gouden tintje, wat perfect is voor het winterseizoen. Deze versie kan worden gebruikt om uw caraplusverpakking compleet te maken.

Dit is de beste Carapuce liner die u ooit hebt gebruikt! Dit prachtige meubelstuk is gemaakt van een dik wit en blauw doek, met grote zwarte ogen die lijken op ouderwetse gletsjers. Carapuce is een goede keuze voor een rustiek moment of voor een goede nachtrust, maar hij staat altijd klaar om u te helpen en u iets te eten te geven.

Door zijn ronde en compacte vorm zal hij zeer waarschijnlijk in een kleine groep kunnen werken, en met zijn sterke temperament zal hij het verschil kunnen maken. Als u op zoek bent naar een geweldig en uniek hulpmiddel, kunt u niet misgaan met Carapuce!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Netherlands, België en Zwitserland
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Schattige Carapuce Pluche Pokemon 87aa0330980ddad2f9e66f: 20cm

Een heel bijzondere pokémon

De Carapuce is een heel bijzondere Pokémon-pluche, en met deze oorbeschermer wordt hij nog specialer en schattiger, waardoor kinderen vol ontzag achterblijven. Deze prachtige polar fleece pluche is een geweldig cadeau voor fans van het Pokémon-universum! Hij meet ongeveer 20 cm, waardoor hij ideaal is voor een goede knuffelsessie. Zijn zachte witte vacht is aangenaam om aan te raken en zijn grote zwarte ogen drukken zijn ondeugende karakter uit.

Ontdek onze Pokémon pluche collectie

Pikachu, Salamèche, Bulbizare of Carapuce? De vraag die een hele generatie markeerde… Als u ook fan of nostalgisch bent van het Pokémon-universum, ontdek dan onze hele collectie Pokémon Plush in onze winkel. Vang ze allemaal!
Pokemon pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

20cm

Kleur

Blauw

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 8 ans