-10%korting met de code RDA10 tot 01/05/2024

Schattige Charizard Pokemon – knuffel

22,90 

Een schattig pluchen speeltje van onze favoriete Pokémon, Charizard. Het is een groot probleem dat u niet kunt negeren in uw huis. U kunt dit Pokémon-speelgoed voor leuke dingen gebruiken. Dit is het perfecte cadeau voor elk kind dat van Pokemon houdt ! Dit is het perfecte cadeau voor elk Pokemon kind. Het speelgoed is zeer praktisch en het is belangrijk dat hij er niets meer van verliest. Dit is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat u niets mist.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Schattige pluche Pokemon 87aa0330980ddad2f9e66f: 20cm

Charizard

Charizard heeft een sterk eergevoel. Hij gebruikt zijn klauwen om zwakkere tegenstanders te achtervolgen of aan te vallen, en gebruikt alleen vuuraanvallen tegen tegenstanders die gelijkwaardig aan hem zijn. Deze knuffelbare kleine pluchen draak is het perfecte speelkameraadje voor uw kleintjes. Ze zullen dol zijn op de zachte textuur en de schattige kenmerken, en u zult de duurzaamheid en het onderhoudsgemak waarderen.

Ontdek onze Pokémon Pluche collectie

Pikachu, Charmander, Bulbasaur of Squirtle ? de vraag die een hele generatie markeerde… Als u ook fan of nostalgisch bent van het Pokémon-universum, ontdek dan onze volledige collectie Pokémon Plush in onze shop. Vang ze allemaal!

Pokemon pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

20cm

Kleur

Orange

Materialen

Katoen

Leeftijd

> 3 jaar