-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Espeon Pokemon – knuffel

22,90 

Een schattige kleine pluche van de Pokémon Espeon. Espeon is een evolutie van Eevee, en wanneer Eevee het te koud heeft, zal hij zich wenden tot Espeon. Dit is een geweldige manier om uw Pokemon-verzameling in leven te houden. Heeft u enige kennis van Pokemon ? Dan kunt u de Espeon pluche geweldig vinden! Dit heldere en gladde speeltje is perfect voor mij om mee te spelen en te spelen.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Mentali Plush Evoli Plush Pokemon a7796c561c033735a2eb6c: Paars

Espeon

Dit prachtige schepsel heeft serieuze krachten ! Door de luchtstromen te analyseren kan hij het weer of zelfs de bewegingen van zijn vijand voorspellen. Deze schattige kleine pokemon is perfect voor kinderen van alle leeftijden en tovert zeker een glimlach op hun gezicht. Gemaakt van zachte en knuffelbare materialen, zal de Espeon pluche zeker de nieuwe beste vriend van uw kind worden.

Ontdek onze Pokémon Pluche collectie

Pikachu, Charmander, Bulbasaur of Squirtle ? de vraag die een hele generatie kenmerkte… Als u ook fan of nostalgisch bent van het Pokémon-universum, ontdek dan onze volledige collectie Pokémon Plush in onze shop. Vang ze allemaal!

Pokemon pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Violet

Materialen

Katoen

Leeftijd

> 3 jaar

Size

20cm