-10%Code SD10 tot 08/07/2024

Eevee kussen pluche – knuffel

39,90 

Dit praktische speelgoed is onze favoriete Pokémon Eevee. Een speeltje dat je als speelgoed kunt gebruiken omdat het zo groot en leuk is. Hij heeft een diameter van 50 cm voor fantastische scènes.

Het Eevee pluche kussen is perfect voor alle Eevee fans ! Deze pluche heeft de vorm van Eevee en is gemaakt van een wit en stevig materiaal. Het is een geweldige manier om uw ogen op de grond te houden voor een lange dag.

 

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Evoli kussen pluche Evoli pluche Pokemon 87aa0330980ddad2f9e66f: 50 cm

Het Eevee kussen

Dit pluche wordt het nieuwe kussen van uw kind. Zijn favoriete Pokémon vergezellen hem zowel bij het spelen als bij het slapen gaan.

Ontdek onze Pokémon pluche collectie

Pikachu, Charmander, Bulbasaur of Squirtle ? de vraag die een hele generatie heeft getekend… Als u ook fan of nostalgisch bent van het Pokémon-universum, ontdek dan onze volledige collectie Pokémon Plush in onze shop. Vang ze allemaal!

Pokemon pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

50cm

Materialen

Katoen

Leeftijd

5-15 jaar

Kleur

Bruin