-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Raichu pluche – knuffel

39,90 

Dit praktische speelgoed is de Pokémon Raichu, de evolutie van Pichu naar Pikachu. Een 30 cm lang speeltje voor een elektrisch moment met uw kind.Uw peuter kan zijn Pikachu zien evolueren tot een krachtigere pokemon die elk gevecht kan winnen.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Raichu Pluche Pikachu Pluche Pokemon a7796c561c033735a2eb6c: Geel

Een schattige Raichu pluche voor Pikachu fans

Is uw kind gepassioneerd door de wereld van Pokémon? Dan zal deze Raichu pluche knuffel hen zeker aanspreken! Hij kan ermee spelen en op avontuur gaan. Net als in de film en de tekenfilms. En dit schattige gele diertje zal hem vergezellen. Inderdaad, dit wezen is niemand minder dan Pikachu, een van de hoofdpersonages van de Pokémon-franchise van Nintendo. Als hij er voor u iets anders uitziet, is dat gewoon omdat hij geëvolueerd is. Raichu is zijn uiteindelijke vorm. De pokémon is sterker en krachtiger geworden. Maar net als de originele Pikachu is hij heel lief en schattig. Het is onmogelijk om niet van hem te houden!

Ontdek onze Pokémon pluche collectie

Pikachu, Salamèche, Bulbizare of Carapuce? de vraag die een hele generatie heeft getekend… Als u ook fan of nostalgisch bent van het Pokémon-universum, ontdek dan onze volledige collectie Pokémon Plush in onze shop. Vang ze allemaal!

Pokemon pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Geel

Materialen

Katoen

Leeftijd

5-15 jaar

Size

30cm