-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Pokemon Eevee 20cm + Vaporeon knuffel pakket

39,80 

Bent u een Pokemon-fan ? Of kent u iemand in uw omgeving die dat doet? Dan is dit Pokemon Plush Pack iets voor u!

We hebben een groot pakket met onze beste pokemons: Eevee en Vaporeon ! Twee pokemons voor een prijs waarmee u kunt spelen en een spel kunt maken.

 

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pokemon Evoli Plush Pack 20cm + Aquali Zachte Pokemon Plush Evoli 87aa0330980ddad2f9e66f: 20cm

Fabulous Pokémon pakket

Dit zijn enkele van de beroemdste pokemons uit de populaire tekenfilmserie, dus het is tijd om te profiteren van dit fantastische pakket en een pokemon pluche collectie te beginnen.

Het Pokemon Eevee 20cm + Vaporeon knuffelpakket is ideaal voor kinderen en Pokemonfans. Dit pakket bevat een Eevee pluche van 20 cm en een zachte Aquali pluche. Beide pluche speeltjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn perfect om mee te knuffelen en te spelen. De heldere kleuren en doordachte details maken deze plushies tot een must-have voor alle Pokémon-verzamelaars en -fans.

Ontdek onze Pokémon pluche collectie

Pikachu, Charmander, Bulbasaur of Squirtle ? de vraag die een hele generatie heeft getekend… Als u ook fan of nostalgisch bent van het Pokémon-universum, ontdek dan onze volledige collectie Pokémon Plush in onze shop. Vang ze allemaal!

Pokemon pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

20cm

Kleur

Blauw, Bruin

Leeftijd

2-7 jaar

Materialen

Katoen